Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29/3/ 2015 στις 19:00, το νεοεκλεγέν Δ.Σ.του Συλλόγου του χωριού μας συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :


 Χρήστος Ι. Γιαννακόπουλος (Πρόεδρος), Χρήστος Π. Γιαννατσής (Αντιπρόεδρος), Αδαμαντία Γ. Κανελλοπούλου (Γραμματέας), Θάνος Χ. Τσίτουρας (Ταμίας), Σταυρούλα Παναγιώταρη, Λάμπης Α. Παϊκόπουλος (Κοσμήτορες), Θεοδώρα Π. Τσίτουρα, Γιάννης Α. Βούλγαρης (Αναπληρωτές), Γιώργος Α. Τσίτουρας, Κων/να Λίτσα, Ελένη Β. Γκούμα (Μέλη), Τάκης Π. Τσίτουρας (Υπεύθυνος Διαδικτυακής Ενημέρωσης) .                                                     
Επίσης, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους, όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου μας,που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  στις 15/03/2015 στο ''ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ'' δίνοντάς μας ιδιαίτερη χαρά για την μεγάλη προσέλευση!!!Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους που μας τίμησαν και με την παρουσία τους αλλά και με την προσφορά τους στο Σύλλογο, ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση από τα γύρω χωριά όπως τον κ.Κώστα Καλύβα -επίτιμο Πρόεδρο της Παγγορτυνιακής Ένωσης και Ιδρυτή της εφημερίδας ''Γορτυνία'', τον Αντιδήμαρχο Ηραίας κ.Πάνο Μητρόπουλο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Ράφτη κ.Γιώργο Μητρόπουλο, την Πρόεδρο Αδελφότητας Ραφταίων κ.Έλενα Μητροπούλου η οποία κέρδισε το φλουρί της πίτας (μια ελιά προσφορά Γ.Κανελλόπουλου) και την Πρόεδρο Συλλόλου Ριζοσπηλιωτών  κ.Γιάννα Σκουμπούρη-Ηλιοπούλου.Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία!!


               Η Γραμματέας                                                       Ο Πρόεδρος
           Αδαμαντία.Γ.Κανελλοπούλου                           Χρήστος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου