Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Αγάλω στην κορυφή του κόσμου...

           Στην κοπή της φετινής πίτας του Γεωργακοπουλείου Ιδρύματος στου Ράφτη παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν μεταξύ άλλων και η Μαρία Μερκούρη ως η κορύφαία διαιτητης στον κόσμο στο άθλημα tae - kwon - do.



        Η αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος κατακλύστηκε απο συχωριανούς και φίλους, που παρεύρεθηκαν και χειροκρότησαν τους τιμηθέντες με πλακέτες. Η απονομή εγινε από τον πρόεδρο του Γεωργακοπούλειου Ιδρύματος, κ.Γεωργακόπουλο Δημήτριο. Μεταξύ των τιμηθέντων, ήταν η κορυφαία διατητής Μαρία Μερκούρη, το γένος Τσίτουρα, η οποία κατάγεται από την Αγάλω!




Με πλακέτα τιμήθηκαν επίσης ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κιούλος, προϊστάμενος της θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάγεται από το Μοναστηράκι. Λόγω κωλλύματος του Πανοσιολογιότατου, η πλακέτα παρελήφθη από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αρκαδίας, κ. Ηλιόπουλο.





Στον παλαίμαχο πρωταθλητή και προπονητή της Εθνικής μας ομάδας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, κ.Κολιτσόπουλο Δημήτριο παρέδωσε την τιμητική πλακέτα ο Ολυμπιονίκης κ. Θανόπουλος Δημήτριος.






 Επίσης τιμητική πλακέτα παραδώθηκε στον  κ.Καλλαρά Νίκο, επίτιμο μέλος του Δ.Σ του Γεωργακοπούλειου, ο οποίος αντικαταστάθηκε απο τον κ. Βασιλόπουλο Παναγιώτη, μετά από παραίτηση του πρώτου από το Δ.Σ. για λόγους υγείας.




Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμίας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου