Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ «ενοχλεί» ολοένα και περισσότερους

Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για "απαράδεκτο" δημοσίευμα...


 

 «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» δεν είναι μια ομάδα που έχει δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο με 4 γήπεδα και όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, πληρώνει την εφορία, το ΙΚΑ, τους υπαλλήλους και τους ποδοσφαιριστές.
ΝΑΙ. Το διαβάσαμε και αυτό. Σε αρθρογραφία ιντερνετικής ιστοσελίδας αθλητικού περιεχομένου, ο συντάκτης-σχολιογράφος-κειμενογράφος-παντογνώστης-αναλυτής, χαρακτήρισε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ». Και πότε όλα αυτά; Λίγες ώρες μόνο μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας που έκανε περήφανη ολόκληρη την Πελοπόννησο, με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Κατανοούμε τα κίνητρα και το μίσος του «Βασιλ…ιά» της -τουλάχιστον ύποπτης- αρθρογραφίας, για μια ΟΜΑΔΑ που ΔΕΝ είναι χρεωκοπημένη, δεν ξέρει τι θα πει άρθρο 44, άρθρο 24, άρθρο 34, δεν γνωρίζει από πλαστογραφίες, δεν έχει πάρε-δώσε με τις Περιφέρειες, δεν έχει συναναστροφές με βουλευτές-υπουργούς και λοιπούς πολιτικούς, για να επιβιώσει ή να κερδίσει κάτι και κυρίως δεν είναι ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ στη δημοσιογραφική πιάτσα…
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το σκεπτικό του ανθρώπου που εμπνεύστηκε να γράψει αυτές τις γραμμές έχθρας για τον Αστέρα. ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ, λοιπόν, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο πιο άστοχο κείμενο που θα μπορούσε να γράψει κανείς για αυτήν την ομάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο αρθογράφος προφανώς δεν γνωρίζει από αριθμούς, ενώ η πρόκριση του ΑΣΤΕΡΑ φαίνεται ότι του προκάλεσε και σύγχυση…
Έχουμε και λέμε: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ζει και αναπνέει καθαρό αέρα, σε μια πόλη 35.000 κατοίκων. Αυτή η «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» ομάδα που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΕΥΡΩ, είχε 15.000 παθιασμένους να φωνάζουν υπέρ της στον Τελικό Κυπέλλου το 2013, είχε 5.500 φιλάθλους στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στον Αύγουστο και μέχρι τούτη την ώρα έχει πουλήσει 3.000 διαρκείας σε… ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ που δεν υπακούν στις οδηγίες του… ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και επιθυμούν να ζουν από κοντά κάθε αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Επιτεύγματα που δύσκολα συναντά κανείς ακόμη και στις πιο «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» της χώρας.
Αυτή η ομάδα που κατά καιρούς δεν τη σέβονται άνθρωποι όπως οι διαιτητές, έχει καταφέρει πράγματα που καμία άλλη επαρχιακή ομάδα δεν έχει πετύχει σε διάστημα 10 ετών ΚΑΙ την ίδια ώρα είναι η μοναδική που προτείνει λύσεις για σοβαρά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αυτό των ΔΑΝΕΙΚΩΝ (έχουν δημοσιευθεί πολλάκις οι θέσεις μας, αλλά αν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να μας δώσετε μια διεύθυνση να σας τις στείλουμε με τα έξοδα δικά μας…)
Από το 2004 έως το 2014 ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει να καυχιέται για τα εξής: συνεχόμενες ανόδους από τις μικρές κατηγορίες στη Super League, 8 χρόνια στην πρώτη κατηγορία της χώρας, 3 χρόνια στην Ευρώπη, υπόδειγμα στις αδειοδοτήσεις, καθαρός οικονομικά και με παρουσία σε έναν Τελικό Κυπέλλου. Εκεί όπου θα μπορούσε να πανηγυρίσει, αν δεν υπήρχαν διαιτητές με ανάλογα κίνητρα και μυαλά, με αυτά του «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ» συντάκτη.
Αλλά, όπως οι σφυρίχτρες, έτσι και οι πένες, καμία φορά παίζουν περίεργα παιχνίδια. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, όμως, ούτε θέλει να συμμετέχει σε αυτά, ούτε θέλει να τους δώσει αξία. Για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος και καμία φθηνή αρθρογραφία δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Το ίδιο και τον κόσμο της Τρίπολης, της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, που μας στηρίζει ολοένα και πιο θερμά.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ «ενοχλεί» ολοένα και περισσότερους, όπως συμβαίνει με όλες τις σημαντικές ομάδες που χτίζουν ιστορία και κατακτούν κάθε μέρα και μία κορυφή σε όλα τα επίπεδα: αγωνιστικά, εμπορικά, οργανωτικά, μάρκετινγκ.
Δίνουμε το δικαίωμα στον συγκεκριμένο αρθρογράφο να μας χαρακτηρίζει όπως «αισθάνεται», όμως να το ξέρει καλά ότι διαφωνούμε ακόμη και με τα σημεία στίξης που έχει επιλέξει για το κείμενο του… Παρόλα αυτά τον καλούμε οποιαδήποτε στιγμή βρει λίγο χρόνο από την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ομάδα που υποστηρίζει, να έρθει στην Τρίπολη προκειμένου να ζήσει, να ρωτήσει και να μάθει από κοντά πράγματα για την ομάδα η οποία κατάφερε κάτι που καμία άλλη ελληνική δεν έχει πετύχει: ΠΕΡΑΣΕ τρεις προκριματικούς γύρους στο EUROPA LEAGUE και θα παίξει στους ΟΜΙΛΟΥΣ της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός μια ομάδα από την BUNDESLIGA, αλλά και μια ομάδα (Μακάμπι) που καμία άλλη ελληνική δεν είχε καταφέρει να αποκλείσει.
Υ.Γ. Την ίδια άποψη με αυτή του «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ» συντάκτη, θα έχουν προφανώς και όσοι επέλεξαν να καλέσουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Football League (πρωτάθλημα που ούτε καν έχει αρχίσει) και να αγνοήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα Super League και έχει παίξει 6 ευρωπαϊκά ματς υψηλών απαιτήσεων αυτό το καλοκαίρι… Είδες για να είσαι «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ»;
Υ.Γ. 1. «ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» δεν είναι μια ομάδα που έχει δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο με 4 γήπεδα και όλες τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, πληρώνει την εφορία, το ΙΚΑ, τους υπαλλήλους και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίζει να λειτουργεί σε αυτό το πλαίσιο χωρίς να εισπράττει την παραμικρή βοήθεια από Δήμους και Περιφέρειες, όπως συμβαίνει με τους ανταγωνιστές μας…
Υ.Γ. 2. Με τέτοιους είδους άρθρα, ο καθένας που μπορεί να σκέφτεται, αντιλαμβάνεται ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και φοβίζει ολοένα και περισσότερους «φίλους» και εχθρούς…
Υ. Γ. 3. Πως το -κατά τη γενική παραδοχή των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων- φωτεινό παράδειγμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γίνεται μέσα από ένα -τουλάχιστον- προκλητικό δημοσίευμα, παράδειγμα "ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ"?

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου