Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Μερομήνια – Φέρνει χιόνια και βαρυχειμωνιά ο Φλεβάρης στην Αρκαδία;
Με το χειμώνα να μην έχει κάνει ακόμα αισθητή την εμφάνισή του, πολλοί ψάχνουν στα … μερομήνια για να δουν το Φλεβάρη προβλέπονται χιόνια για την Αρκαδία.Τι λένε τα μερομήνια για τον φετινό Φλεβάρη,καθώς για τους προηγούμενους μήνες πέσανε μέσα οπότε αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και για τον τελευταίο και πιο δυνατό μήνα του χειμώνα τον Φλεβάρη, γράφει το weather-in-greece.gr.
Οι πρώτες εκτιμήσεις και για τον Μάρτιο από τα μερομήνια που δείχνουν αρκετά εντυπωσιακό τελείωμα του φετινού χειμώνα στην Ελλάδα.
Αρκετός κόσμος δίνει έμφαση στα μερομήνια που η παράδοση από παλιά έχει δείξει ότι τα σημάδια της φύσης και του καιρού είναι αλάνθαστοι παράγοντες για την μελλοντική εξέλιξη αυτού.
Φλεβάρης 2014:
Ο φετινός Φλεβάρης στο πρώτο μισό του θα εμφανιστεί αρκετά χειμωνιάτικος με χαμηλές θερμοκρασίες ,χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο .Αυτά θα συμβούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο 1-4 Φλεβάρη και 5-10 Φλεβάρη.
Πρόσκαιρο διάλλειμα του καιρού στις 10-15 με άνοδο της θερμοκρασίες ,ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή απουσία βροχών και καλοκαιρία.
Νέα αλλαγή το τελευταίο δεκαήμερο μετά τις 20 του Φλεβάρη με βροχές και χιόνια που θα κατέβουν και χαμηλά αυτήν την φορά ενώ θα έχουμε παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου