Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΛΙΩΤΩΝ !!


Ο Σύλλογος Αγαλιωτών ευχαριστεί τα μέλη και τους πατριώτες που παρευρέθησαν  στην Αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. για την κοπή της πίτας και τη Γενική Συνέλευση.


Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φίλους του Συλλόγου που...




 μας τίμησαν με την παρουσία τους σε μια κατάμεστη αίθουσα, κ.κ. Ζούνη Πέτρο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας, Κανελλόπουλο Γιώργο Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Γορτυνίας και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου, Καλύβα Κώστα επίτιμο Πρόεδρο  Παγγορτυνιακής Ένωσης και ιδρυτή εφημερίδας Γορτυνίας, Καλύβα Πέννυ Σύμβουλο Παγγορτυνιακής Ένωσης και εκδότρια εφημερίδας Γορτυνίας, Ηλιοπούλου Ιωάννα Πρόεδρο Συλλόγου Ριζοσπηλίας,  Χριστόπουλο Βασίλη Ταμία Συλλόγου Λυσσαρεωτών.

 Ο Σύλλογος Αγαλιωτών εύχεται σε όλους τους πατριώτες, τα μέλη και τους φίλους του Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Επίσης, σας καλεί να ζωντανέψουμε όλοι μαζί τα χωριά μας με την παρουσία μας και τις Άγιες αυτές ημέρες ν' ανοίξουμε όλοι τα σπίτια μας και ν' ανταμώσουμε στον τόπο μας.

 Το ΔΣ απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων πατριωτών μας Ηλία Παρασκευόπουλου, Αντωνίου Τσίτουρα και Στέλιου Καπάνταη και εύχεται ν' αναπαυτούν εν ειρήνη.

 Ευχαριστούμε την Παγγορτυνιακή Ένωση για τη στήριξη και τη φιλοξενία της, όμως επικρίνουμε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του Προέδρου της, απέναντι στο σύλλογο μας που επί 34 χρόνια βοηθάει και ενισχύει την Παγγορτυνιακή Ένωση, υπενθυμίζοντας του ότι ένα από τα απαραίτητα προσόντα ενός προέδρου είναι η ευγένεια...


                                                         Το ΔΣ των Αγαλιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου